Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Keuzehulp: hoe kies je de juiste terrasverwarmer?

 

TS24 keuzehulp: terrasverwarmer

Om je terras of balkon aangenaam te verwarmen zijn er verschillende mogelijkheden. Eén daarvan is verwarmen middels een terrasverwarmer. Maar hoe weet je nu welke terrasverwarmer geschikt is voor jou? We nemen je in deze blog mee langs drie vragen om daar achter te komen!

Verwarm je terras met een terrasverwarmer

Je hoeft tegenwoordig niet meer echt te zoeken naar een terrasverwarmer. Het aanbod is namelijk ontzettend groot. Dat houdt echter wel in dat het soms wat lastig wordt om door de bomen het bos te zien. Om jou te helpen met de keuze voor de juiste terrasverwarmer gaan we je wat vragen stellen. Afhankelijk van jouw eigen antwoord kun je vervolgens heel eenvoudig bepalen welk type terrasverwarmer geschikt is voor jouw tuin, terras of balkon!

Wanneer je de terrasheater gemakkelijk wilt kunnen verplaatsen heb je twee opties. De eerste is een terrasverwarmer op gas. Deze zit niet vast aan een stopcontact, waardoor je hem vrijwel overal neer kunt zetten.

Liever geen gas, maar wel een verplaatsbare terrasverwarmer? Kies dan voor een elektrische heater met standaard. Deze hoeft niet aan de muur of het plafond bevestigd te worden, waardoor je hem met standaard en al kunt verplaatsen.

De meeste terrasverwarmers werken met warmtelampen van halogeen, golden halogeen of carbon. Naast dat deze lampen zorgen voor een aangename warmte, geven ze ook een lichte tot redelijk sterke gloed af. Wil je liever geen gloed van je terrasverwarmer? Kies dan voor een hittepaneel. Daar komt geen gloed of licht vanaf. Een hittepaneel geeft meestal wel iets minder warmte af dan een reguliere terrasverwarmer.

Sommige terrasverwarmer kunnen best tegen wat water. Andere heaters houden het liever droog. Voordat je kiest voor een terrasverwarmer is het dus belangrijk te weten of hij droog komt te hangen, of dat er wel eens wat water overheen zou kunnen gaan.

Wanneer je gaat kijken naar een terrasverwarmer staat de beschermingsklasse vaak aangegeven. Hieraan kun je zien in hoeverre de heater tegen water en/of vocht kan. De meest voorkomende beschermingsklasses zijn de volgende:

Drie vragen om je te helpen bij de keuze voor een terrasverwarmer

Door deze drie vragen te beantwoorden kom je al een behoorlijk eind in je zoektocht naar een terrasverwarmer. Waar je verder nog rekening mee moet houden is het te verwarmen oppervlak en daarbij horend het Wattage van de terrasverwarmer. Handig om te weten: een gasheater geeft vaak wat meer warmte af dan een elektrische heater.

Bekijk ons volledige assortiment terrasverwarmers en geniet van heerlijk lange avonden buiten!

Wil je meer informatie over het kiezen van de juiste terrasverwarmer? Lees dan onze how to: de juiste terrasverwarmer kiezen. 


 

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of hebt ue een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen +31-532005018. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 26 Mei 2015

https://www.ts24.be/images/blog/header-keuzehulp-terrasverwarmer.jpg

Deel deze blog

Dit vindt u misschien ook leuk

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"TS24, zet de klant op nr 1"

Bloem - Teamleider Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.