Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Nieuw bij TS24: Qlima Airco’s met WiFi!

De temperaturen kunnen in Nederland tijdens de zomerperiode hoog oplopen, en wat is er dan fijner dan het hebben van goede verkoeling? Voor het koelen van grote ruimtes zijn de Qlima wandmodel airco’s uitermate geschikt. Deze airco’s hebben namelijk een groot bereik én zijn energiezuinig. Maar dat is niet alles, de nieuwe wandmodellen van Qlima beschikken namelijk ook over WiFi!

WiFi op een airco?

De nieuwe krachtige wand modellen van Qlima koelen zonder moeite grote ruimtes tot wel 145m3. Op de nieuwe wandmodellen zit bovendien een nieuwe functie; namelijk het op afstand bedienen van de airco met je smartphone of tablet. De airco’s zijn uitgerust met een speciale WiFi-module waardoor het mogelijk is om de airco vanaf een afstand aan te zetten. Je kunt dus gemakkelijk vanaf de bovenverdieping of vanuit de tuin de temperatuur in huis reguleren. Op deze manier is een afstandsbediening niet meer nodig en kun je dus vanuit elke ruimte in huis de airco bedienen. Gebruikscomfort staat voorop bij de Qlima wandmodellen!

Kenmerken van de nieuwe Qlima Wand modellen

Er zijn drie nieuwe Qlima wandmodellen aan het airco wand modellen assortiment van TS24 toegevoegd. Voor iedere ruimte is er wel een geschikte airco beschikbaar. Bij alle nieuwe Qlima wandmodellen airco’s is de WiFi-module aanwezig. We zetten de kenmerken van ieder model voor je op een rijtje:

QLIMA SC 3725 INVERTER SPLIT UNIT AIRCO WANDMODEL 2.6 KW 85 M3 WIFI

De Qlima SC 3725 is een airco die gangbaar is voor vele huishoudens. De nieuwe modellen van Qlima zijn voorzien van veel luxe en comfort. De airco is fraai vormgegeven en beschikt over een eigentijds en dimbaar display. Doordat het display dimbaar is, kun je de airco ook in de slaapkamer installeren. Dankzij het slimme en energiezuinig inverter-systeem zorgt de airco binnen een mum van tijd voor verkoeling of voor verwarming in de wintermaanden. De Qlima SC 3725 is geschikt voor het verkoelen van een ruimte tot 85 m3 en is te bedienen met je smartphone of tablet. Natuurlijk wordt de airco ook met afstandsbediening geleverd.

QLIMA SC 3731 INVERTER SPLIT UNIT AIRCO WANDMODEL 3,5 KW 100 M3 WIFI

Om ruimtes tot 100 m3 te verkoelen en te verwarmen is de Qlima SC 3731 een echte topper. De airco heeft een koelvermogen van 4,4 kW en een vermogen van wel 4,8 kW om te verwarmen. Hierdoor is deze airco zowel in de zomer- als wintermaanden onmisbaar in jouw huis of bedrijf. Dankzij het eigentijdse ontwerp past het wandmodel airco in iedere inrichting. Wederom is deze airco ook geschikt voor het gebruiken in de slaapkamer, dankzij het dimbare display. Je bedient de Qlima SC 3731 gemakkelijk vanuit bed of vanaf je bank door de aanwezige WiFi-module. De compressor van de airco zorgt ervoor dat de ruimte razendsnel op de gewenste temperatuur is. Een voordeel van de nieuwe Qlima wand modellen is de zogenaamde inverter-techniek, hierdoor schakelt de compressor langzaam naar een lager werkingsniveau. Hierdoor blijft de temperatuur constant en verbruikt de airco minder energie dan andere modellen.

QLIMA SC 3748 INVERTER SPLIT UNIT AIRCO WANDMODEL 4,7 KW 145M3 WIFI

De Qlima SC 3748 is het krachtigste model in deze serie airco wand modellen. Deze airco is geschikt voor ruimtes tot 145 m3. Met een vermogen van wel 4700 Watt heb je in een handomdraai een comfortabele temperatuur thuis. Niet alleen in de zomer is de Qlima SC 3748 de beste in zijn klasse voor verkoeling, ook in de winter verwarmt hij zonder moeite je huis. De temperatuur stel je wederom in via je smartphone of tablet of natuurlijk met de bijgeleverde afstandsbediening. Ondanks zijn vermogen is de Qlima SC 3748 toch energiezuinig. De airco werkt vrijwel geheel geruisloos, waardoor je hem ook goed in de slaapkamer kunt installeren. Net zoals de andere modellen is ook bij dit model het display dimbaar. Het DC inverter-systeem zorgt voor een temperatuur die geheel naar wens is zonder temperatuurschommelingen. Wanneer de ruimte op de juiste temperatuur is, houdt de airco de temperatuur op een constant niveau. Naast het verkoelen en verwarmen kan dit wandmodel ook de ruimte ontvochtigen. In slechts 24 uur kan de Qlima SC 3748 tot 40,8 liter vocht uit de lucht halen.

 

Installatie van de Qlima airco’s met WiFi

De nieuwe wandmodellen van Qlima zijn uitgerust met 4 meter voorgevulde en reeds gemonteerde leidingen. Enkel het koppelen van de leidingen, door het overhalen van de eenvoudige Spanner snelkoppeling, dient uit milieuoogpunt door een daartoe geautoriseerde professional te worden uitgevoerd. Het systeem is geheel gebruiksklaar, maar de installatie laten uitvoeren door een professional is dus aan te raden. 

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of hebt ue een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen +31-532005018. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 04 Juli 2017

https://www.ts24.be/images/blog/qlima_blog_wifi/qlima3.jpg

Deel deze blog

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Altijd een antwoord en oplossing paraat"

Suzan - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.