Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Waarom voor een pelletkachel van Qlima kiezen?

Een pelletkachel of biomassaketel is een stuk zuiniger dan een open haard of houtkachel. Daarnaast stoten ze ook minder fijnstof uit. Een pelletkachel van Qlima is dus een milieubewuste en zuinige keuze.

Pelletkachels zijn de schoonste kachels op hout. Koop een pelletkachel met een zo laag mogelijk ‘minimaal vermogen’. Hierdoor kan de kachel op een lage stand blijven branden en voorkom je dat de kachel onnodig uit- of aangaat. Het in- en uitschakelen van de kachel zorgt namelijk voor veel fijnstof. Het 74 S-Line model van Qlima is hiervoor geschikt. Deze kachel heeft, naast een laag minimaal vermogen van 2650 Watt, een mogelijkheid tot subsidie. De subsidie van deze kachel wordt berekend door het vermogen van de kachel te vermenigvuldigen met € 50,-. Wil je er meer over weten? Lees dan alles in de blog over de subsidieregeling van pelletkachels.

Hoe werkt een Qlima pelletkachel?

Bij een pelletkachel zit een reservoir met houtpellets. Deze houtpellets worden vervolgens in de verbrandingskamer gebracht. Door een elektronische ontsteking gaan de pellets ontbranden. De ventilator in de kachel zorgt voor de aanvoer van verse lucht, de afvoer naar buiten en de toevoer van warme lucht in de ruimte. De lade vangt het as op zodat de verbrandingskamer volledig schoon blijft.

Een pelletkachel is een gesloten verbrandingssysteem. Het verbrandingssysteem is afgescheiden van de de ruimte waar de kachel staat. Bij een juiste installatie door een installateur is CO-vergiftiging niet meer mogelijk.

Waarom kiezen voor het merk Qlima?

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte pelletkachel dan kom je al snel bij modellen van Qlima. Bij een pelletkachel krijg je tot maar liefst €625,- subsidie op je pelletkachel. Qlima is marktleider in Europa in mobiele kachels en mobiele airco’s. Als specialist bieden ze een compleet assortiment. Ze werken voortdurend aan innovaties op het gebied van techniek en design. Al meer dan 30 jaar richt Qlima zich op klimaatbeheersing in huis. De zes redenen waarom je moet kiezen voor Qlima:

Wil je meer informatie over pelletkachels? Of je in aanmerking komt voor een subsidieregeling? Bel of mail dan met onze klantenservice. Zij zijn van harte bereid om jouw vragen te beantwoorden.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of hebt ue een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen +31-532005018. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 25 Oktober 2017

https://www.ts24.be/images/blog/banner_02.jpg

Deel deze blog

Dit vindt u misschien ook leuk

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"TS24, zet de klant op nr 1"

Bloem - Teamleider Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.