Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/vhosts/ts24_be/web/templates/ts24be/source/inc/xtc_show_category.inc.php on line 61 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /var/www/vhosts/ts24_be/web/templates/ts24be/source/inc/xtc_show_category.inc.php on line 90 TS24 blog: Schuren, polijsten en reinigen als een PRO met Fartools REX! Gereedschap Webshop Eurom, Güde – Doe-het-Zelf Shop » TS24
+31-532005018 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.

Schuren, polijsten en reinigen als een PRO met Fartools REX!

 

Fartools, een in Nederland en België vrij onbekend merk. Fartools is een merk dat uitsluitend professionele machines levert aan de vakman en slimme doe-het-zelver. In deze blog word je bijgepraat over een tweetal zeer veelzijde schuur/polijst machines: de Fartools REX 120C (handzaam en nauwkeurig) en de Fartools REX H200 (voor de grotere oppervlaktes). Ze werken nauwkeurig en zijn veilig en vriendelijk voor alle te behandelen werkstukken.

Fartools REX 120C Fartools REX H200

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarvoor gebruik je de FARTOOLS rex?

Beide Fartools REX machines zijn uitermate geschikt voor het reinigen, schuren en polijsten van ondergronden van metaal, steen en hout.

Wat maakt deze REX machines nu zo speciaal? Het feit dat ze nauwkeurig werken en vriendelijk zijn voor het te behandelden oppervlak! Nauwkeurig door het brede werkoppervlak van de schuur of polijstborstel. Vriendelijk voor het te behandelen oppervlak, doordat er voor elk materiaal en toepassing wel een geschikte borstel verkrijgbaar is. Of je oppervlak nu geprofileerd of glad is, van hard of zacht materiaal gemaakt is, van steen, metaal of hout. Met de Fartools REX klaar je de klus! En dankzij het ergonomische handvat en de stofzuigeraansluiting werk je schoon en veilig. Enkele toepassingen:

Reinigen en/of schuren van (vlonder-)planken

Een veel voorkomend probleem is dat houten of kunststof vlonderplanken na verloop van tijd vuil en glad kunnen worden door alg en mos-aangroei. Tot op heden werd dit probleem vaak te lijf gegaan, door een hogedrukreiniger te gebruiken. Het resultaat lijkt prima, echter, de oppervlaktestructuur van het hout wordt hierdoor dusdanig beschadigd, dat algen en mos nog sneller de kans krijgen weer aan te groeien. Waardoor steeds sneller de spuit weer gepakt moet worden. Met als gevolg dat het hout veel sneller veroudert en vangen zal moeten worden.

Schuren met een traditionele schuurmachine, heeft als nadeel dat de vaak geprofileerde planken, hun profiel verliezen. Niet handig, omdat je natuurlijk niet wilt uitglijden tijdens die wisselvallige natte Nederlandse dagen. En wil je bijvoorbeeld je houten vloer binnen in huis schuren? Ook dan is de Fartools REX machine hiervoor een uitermate geschikte oplossing. In tegenstelling tot een roterende of excentrische schuurmachine, schuurt de Fartool met de houtnerf mee, waardoor later zichtbare schuurkrassen tot een minimum beperkt worden.

Reinigen van steenachtige ondergronden 

Voor terrassen gemaakt van betontegels, natuursteen en hardgebakken klinkers geldt eigenlijk hetzelfde als voor de vlonderplanken: gebruik hier bij voorkeur zo min mogelijk een hogedruk reiniger. Deze zorgt ervoor dat de toplaag open komt te staan en nog gevoeliger wordt voor vuil, algen en mos. Door op een, voor de oppervlakte vriendelijke manier te reinigen, zul je veel langer genieten van het eindresultaat en hoef je dus minder snel weer opnieuw aan de slag. En zeg nou zelf, het is toch veel leuker om te genieten op je terras, dan er mee bezig te moeten zijn?!

Extra tip: wanneer je met de Fartool 120C of H200 je terras hebt gereinigd, kun je nog langer van het resultaat genieten, door het oppervlak te behandelen en beschermen met het, voor het materiaal geschikte, Lithofin product. Zie hiervoor LITHOFIN (NATUUR-)STEEN ONDERHOUD

Schuren en polijsten van metalen ondergronden

Deze veelzijdige machines zijn uitermate geschikt om ook metalen mee te schuren en polijsten. Voor deze toepassing zijn vele verschillende schuur- en polijstrollen beschikbaar.

Beschikbare accessoires

Fartools borstel met synthetische vezels, om oppervlakken fijn te schuren en polijsten  

Fartools messing staal borstel, voor het schuren van metalen oppervlakken  

Fartools borstel van gedraaide metaalvezels, voor het aggressief reinigen van tegels en bestrating  

Fartools staalborstel, voor het reinigen van stenen oppervlakken zoals tegels en bestrating  

Fartools nylon borstel, om hout fijn te schuren  

Fartools borstel met schuurstrips, om aggressief onregelmatige opppervlakken te schuren  

Fartools lamellenborstel (schuurlinnen), om vlakke oppervlakken mee te schuren  

Fartools viltborstel katoen, om oppervlakken te reinigen en polijsten  

 

persoonlijke bescherming

Dankzij de stofzuigeraansluiting is je werkomgeving goed schoon te houden. Wel zo prettig om zo veilig mogelijk te kunnen werken. Het ergonomische ontwerp van de machines zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken en extra grip en controle over het apparaat hebt. 

Zoals altijd tijdens het klussen: denk ook nog even aan de persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals een stofmasker en veiligheidsbril. Nog niet in je bezit? Kijk hiervoor op: BESCHERMING

 

welk model heb je nodig?

Ben je op zoek naar een handzame machine, waarmee je ook wat kleinere oppervlakken en werkstukken kunt behandelen? Kies dan voor de Fartools REX 120C

Ben je op zoek naar een machine, die zijn hand niet omdraait voor grote (vloer-)oppervlakken? Kies dan voor de Fartools REX H200

Profiteer nu van het introductie voordeel!

Door het introductievoordeel wordt het wel heel interessant je Fartools REX schuur, polijst en reinigingsmachine aan te schaffen! Vergeet je niet je gewenste accessoires mee te bestellen?

Klik hier voor de extra voordelige Fartools REX 120C

Klik hier voor de extra voordelige Fartools REX H200

 

Heb je nog vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of wil je meer informatie over onze producten? Vraag het ons! Mail naar klantenservice@ts24.nl. Bel in Nederland naar 053-4283600 (09:00-17:30) en vanuit België naar 03-8080485 (09:00-17:30).

Geplaatst op 06 November 2018

https://www.ts24.be//images/blog/adar/logo_ts_fartools_blog.jpg

Deel deze blog

Stuur deze blog via e-mail Deel deze blog op Facebook Deel deze blog op Twitter Deel dit blog op Google Plus Deel dit blog op Google Plus

Opmerkingen

Henk J
23-11-2018

Leuke nuttige blog! Overweeg zeker om machine aan te schaffen.

Plaats uw opmerking

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Miauw!"

Baco - Manager ontstressen

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vind hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.