Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Nieuw in het assortiment: Qlima Split Unit Airco’s voor grote ruimtes

Qlima split unit airco voor grote ruimtes

In je huis wil je natuurlijk profiteren van optimaal wooncomfort. Een airco draagt hier voor een groot deel aan bij. Een aircosysteem zorgt namelijk voor een optimale binnentemperatuur, of het nou om verkoelen om verwarmen gaat. Daarnaast zorgt een airco onder andere voor de juiste luchtvochtigheid, geur, zuurstofgehalte en luchtcirculatie in een woonruimte. Dit draagt niet alleen bij aan een prettige woonomgeving, maar ook aan een goede klimaatbeheersing voor een betere gezondheid en gemoedstoestand. Bij TS24 vind je al geruime tijd een aantal mobiele airco’s van Qlima. Om tegemoet te komen aan de verschillende situaties, zijn er nu ook een aantal Qlima Split Unit Airco’s opgenomen in de collectie van TS24. Deze zijn voorzien van de juiste capaciteit voor het verkoelen en verwarmen van de grotere woonruimtes.

Qlima Split Unit Airco wandmodel

De Qlima airco’s zijn op te delen in twee verschillende categorieën: de mobiele airco’s en de nieuwe split unit airco’s. De mobiele airco is, zoals de naam al aangeeft, verrijdbaar en dus makkelijk te verplaatsen. Het enige waar je in dit geval op moet letten, is dat je de mobiele airco in de buurt van een raam zet in verband met de afvoerslang. Verder is er geen uitgebreide installatie vereist voor dit systeem en kan je mobiele airco dus gelijk gebruiken. De nodige documentatie wordt bij dit product geleverd en bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice.

Let op de luchtcapaciteit van het aircosysteem

Echter heeft een mobiele airco niet altijd voldoende capaciteit om de lucht en de temperatuur in de gehele ruimte te reguleren. Per 1m3 heb je zo’n 40 Watt koelvermogen nodig. Bij grote ruimtes zal een mobiele airco dus niet veel effect hebben. In dit geval is de oplossing een Qlima Split Unit Airco. Deze heeft maar liefst een koelvermogen van 2500 tot en met 4600 Watt. De split unit airco is vanaf nu bij TS24 verkrijgbaar in drie verschillende modellen:

Qlima Airco wand split mono

Deze airco’s zijn niet verrijdbaar, maar worden geleverd in de vorm van een wandmodel. Het grote voordeel hiervan is dat je een vast element in je woning hebt, die zowel in de winter als de zomer zorgt voor het perfecte klimaat.

Installatie Qlima Split Unit Airco

De Qlima Split Unit Airco’s bestaan uit twee onderdelen: een unit voor binnen en een gedeelte voor buiten. Daarnaast wordt dit systeem geleverd met 4 meter voorgemonteerde en voorgevulde leidingen. Het gedeelte voor binnen kan je eenvoudig zelf installeren. Gebruik ook de handige airco muurbeugel voor een snelle montage. Schakel voor de bevestiging van de buitenste unit en het koppelen van de leidingen altijd de hulp in van een erkende monteur. Voor deze klus is namelijk specialistische kennis vereist.

 

In dit filmpje kan je zien hoe de montage van de Qlima Split Unit Airco in z’n werk gaat:

 

Energiezuinig en met WiFi module

Naast het feit dat de Qlima Split Unit Airco een vast element is in je woning, kan je rekenen op een aantal andere voordelen. Het systeem is energiezuinig (energieklasse A++) en voorzien van een WiFi module en een DC Inverter-systeem. Dankzij de WiFi module bedien je de Split Unit Airco eenvoudig met je mobiele telefoon of tablet. Zelfs wanneer je buiten staat. Het DC Inverter-systeem zorgt voor een stabiele aangename temperatuur in je woonruimte, welk seizoen het ook is. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over storende geluiden die een airco kan veroorzaken. Het geluidsniveau van binnenuit is 25-57 dB(A).

DC Inverter-systeem Qlima Split Unit Airco

Waarom Qlima altijd een verstandige keuze is

Qlima biedt niet alleen een uitgebreid assortiment van uitstekende producten, dit bedrijf is ook al meer dan 30 jaar dé expert op het gebied van klimaatbeheersing. De producten worden uitvoerig getest door verschillende Europese keuringsinstituten. Hierdoor kan jij rekenen op een garantieperiode van twee tot vier jaar. Verder hecht Qlima grote waarde aan duurzame en kwalitatieve oplossingen.

klantenservice TS24

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of hebt ue een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen +31-532005018. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 09 April 2019

https://lh3.googleusercontent.com/soE2WNZzQ-6q0eLGIzkiXT6hiQkvfGfVnhTH7JBy6r_N3EGml7OIj5m7rmesJ4YtmqOMjNOZHNsBxNsHAwIx5GGdjAkiM2SZZAKQ04SvPw2cJ2yArCJpAp6cmSL76YhCPymsZAYZ

Deel deze blog

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.