Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Westinghouse plafondventilator voor binnen en buiten

 

Kan jouw woning tijdens de zomermaanden wel wat extra verkoeling gebruiken? Dan los je dit eenvoudig op met een Westinghouse plafondventilator. Deze handige tool blaast namelijk de lucht in je woonruimte naar beneden, waardoor jij een frisse bries voelt. Door de beweging van deze lucht, wordt tevens de vochtigheid beter gereguleerd. Zet de ramen open en de vochtige lucht wordt naar buiten geblazen. Daarnaast komt een plafondventilator ook in de winter goed van pas. De warmte van de radiatoren gaat gelijk omhoog. Door de ventilator te laten draaien zorg je er dus voor dat deze lucht als het ware weer naar beneden geduwd wordt. Zo geniet jij van een optimale verwarmde woonruimte en hoef je minder te stoken.

In ons assortiment vind je plafondventilatoren van het merk Westinghouse. Deze zijn geschikt voor binnen en buiten, zodat je ook op je veranda geniet van een aangename temperatuur.

De juiste plafondventilator kiezen

Bij het uitzoeken van de juiste Westinghouse plafondventilator moet je rekening houden met een aantal aspecten. Zo is het belangrijk om eerst te bepalen waar de ventilator komt te hangen. Wanneer je deze binnen gaat gebruiken voor bijvoorbeeld je woning of een bedrijfsruimte, moet de plafondventilator over voldoende capaciteit beschikken om de lucht in de hele ruimte in beweging te krijgen. Kijk daarom altijd naar de specificaties van dit product. Ook kan het voorkomen dat de betreffende ruimte alleen schuine plafonds heeft.

Hoe je de juiste Westinghouse plafondventilator uitzoekt en waar je rekening mee moet houden bij speciale gevallen, lees je terug in dit artikel met handige tips.  

Verkoeling in de buitenlucht

Zit je tijdens de zomermaanden het liefst buiten onder de overkapping, in de open serre of op je terras? Dan kan het heel aangenaam zijn om ook hier een plafondventilator te installeren voor voldoende verkoeling. In dit geval krijg je wel te maken met andere weersomstandigheden, zoals wind en regen. Ga in dit geval op zoek naar een ventilator met beschermingsklasse IP44.

Dit is de afkorting voor International Protection Rating. Aan deze code kan je zien in hoeverre een product bestand is tegen factoren als vocht en stof en hoe sterk de behuizing is. De code IP44 staat voor spatwaterdicht. De Westinghouse Mountain Gale 72422 plafondventilator voldoet aan deze beschermingsklasse. De ventilator heeft een silver finish en is voorzien van zwarte bladen, zodat het een stijlvolle uitstraling geeft aan elk interieur. Door het bereik van 25m3 en vermogen van 55 Watt is een luchtverplaatsing van maar liefst 160m3 per uur mogelijk.

  Westinghouse Mountain Gale 72422 plafondventilator

Speciale ventilatoren voor systeemplafonds

Naast schuine plafonds, tref je in bedrijfspanden voornamelijk systeemplafonds aan. Om op een efficiënte wijze te zorgen voor voldoende ventilatie van de ruimte, is het mogelijk om de Westinghouse Windsquare Systeemplafond Ventilator te installeren. Dit gaat zeer eenvoudig: door de afmeting van 60x60 centimeter (reguliere maat van units systeemplafond) hoef je alleen maar een plaat uit het plafond te verwijderen, de ventilator sluit je vervolgens aan op het stroom. Is er sprake van een grotere afmeting in de unit?

Dan kan je dit oplossen door het frame te gebruiken dat bij deze Westinghouse plafondventilator geleverd wordt. Maak je geen zorgen over geluidsoverlast tijdens de werkzaamheden. Door de ABS wieken is deze ventilator zeer krachtig, maar toch vrij stil (62 dB). Ook de 360 graden roterende blaasgrill draagt bij aan de perfecte luchtcirculatie van je bedrijfsruimte. Bediening van deze Westinghouse plafondventilator gaat eenvoudig door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Hiermee bepaal je de snelheid, zet je een timer (twee, vier of zes uur) en de richting.   

Westinghouse Windsquare Systeemplafond Ventilator

Plafondventilator met verlichting

Naast het reguleren van de luchtcirculatie, zijn er nog wat extra’s aan de plafondventilator toegevoegd. Heb je een kleinere (woon)ruimte tot je beschikking en is er naast de ventilator geen ruimte meer om een lamp aan te brengen op het plafond? Kies dan voor een variant die voorzien is van verlichting. In ons assortiment vind je deze in een aantal verschillende stijlen, zodat er altijd een passende optie is voor jouw interieur.

 

Ook de bediening van het licht is mogelijk via de afstandsbediening.

Westinghouse Princess Trio 78324
 

Meer weten over de plafondventilator van Westinghouse?

De genoemde plafondventilatoren zijn slechts een greep uit het assortiment van Westinghouse. Bekijk daarom op je gemak de betreffende categoriepagina en kies de ventilator die bij jouw interieur past.

Heb je nog een vraag over deze producten? Of wil je graag meer weten over de installatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur een mail naar klantenservice@ts24.nl, of bel tussen 09:30 - 11:30 + 16:00 - 18:00 uur naar 053-4283600 (Nederland) of 03-8080485. Wij helpen je graag!

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of hebt ue een advies nodig?  Vraag het ons!
Bel op werkdagen +31-532005018. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina: Contact Stel ze gerust.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Geplaatst op 15 Mei 2019

https://lh6.googleusercontent.com/QJG1OQ6Vdm41U0pMx6KcHnqokLUPdtKZ_lhZaSMDcMwsab3Udd-Do6FOLekzsDr4M-aoUDUkUSEM-JgMpWxnP5AUaA5UFaquV0fBU5H2qPcXo2Tr4FJ_TG_C7bHsbvoH6USv1mfT

Deel deze blog

Vind meer over de volgende onderwerpen

Recent geplaatste blogs

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Diamandslijp producten van Zwitserse Kwaliteit"

KGS Diamonds - uw gereedschap in goede handen!

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.