Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Airconditioning Kopen Kies een andere Airconditioning Kopen categorie

Categorie: Serverruimte Airconditioner

Een serverruimte airco moet geschikt zijn om 24 uur per dag, 7 dagen per week, week na week te kunnen draaien. Dit stelt andere eisen aan deze airco dan een die je in de woonkamer gebruikt. Bedrijven hebben steeds vaker een eigen serverruimte binnen het bedrijf. Deze ruimten worden snel warm door de computers en servers. De koeling in deze ruimten is zeer belangrijk om een goede bedrijfszekerheid te bieden. Panasonic heeft hiervoor speciale serverruimte airco's ontwikkeld, die wij hier aanbieden. Mocht je een uitgebreider systeem nodig hebben, TS24 kan het hele Panasonic assortiment leveren. Let op! De meeste airco systemen worden zonder leiding werk geleverd (wel mee te bestellen). De systemen mogen alleen door een erkend installatie bedrijf geïnstalleerd worden. TS24 installeert helaas geen airco's.

Serverruimte Airconditioner

Kies hieronder serverruimte airco die bij u past (2/2):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Serverruimte Airconditioner?

Betrouwbare airconditioning voor je serverruimte is zeer belangrijk. Servers, netwerk- en computerapparatuur produceert veel warmte bij het in gebruik zijn. Met een goede airco, die geschikt is voor 24/7 gebruik. Tevens is een goede winterregeling van groot belang voor een serverruimte airco. Immers blijven deze apparaten ook in de winter zoveel warmte produceren dat additionele koeling van de omgevingslucht noodzakelijk kan zijn. 

Andere productgroepen uit Airconditioning Kopen

Dit vindt u misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.