Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Kies snel een Thuis categorie

Thuis

Thuis

Een huis is pas een thuis als u het naar uw eigen smaak hebt afgewerkt. Met verven of behangen maakt u een groot verschil. Een oude behanglaag verwijdert u makkelijk met een behangafstomer en een paar goede plamuurmessen. Breng een nieuwe verflaag aan met behulp van onze kwaliteitskwasten en duurzame verven van Drywood. Met de juiste verlichting brengt u nuance aan in de sfeer in huis en zo maakt u van uw huis een thuis.

Onze productgroepen

Camerasysteem voor Thuis

Met een goedkoop camerasysteem maak je jouw thuis een stuk onaantrekkelijker voor de dievengilde of ander onguur gezelschap. Inbrekers vermijden doorgaans huizen die voorzien zijn van een goede combinatie van een camerasysteem. Onze complete camerasystemen worden ook veel gebruikt als monitoring in winkels en het mkb. Met een paar slim geplaatste buitenlampen met bewegingsmelder schrik je eveneens menig ongewenste bezoeker af. Daarbij is het prettig thuiskomen wanneer de oprit goed is verlicht. Om een echt veilig thuis te creëren kan je je huis uitrusten met een simpel alarmsysteem met een akoestische en visuele alarmering.

In de aanbieding

Waarom Thuis?

Gestaag breiden wij ons assortiment uit met complete alarmsystemen, elektra installatiemateriaal, CV-installatiemateriaal, verlichting: Zowel armaturen voor binnen en buiten als LED-lampen, halogeenlampen en zo voorts.

Weet u wat u zoekt binnen Thuis? Ga snel naar...

Top Thuis producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Snelle service "

Postnl - Pakketjes binnen Nederland en Belgie

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.