Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Kies snel een Accessoires categorie

Accessoires

Accessoires

Zonder goede accessoires en vervangingsartikelen is uw goede gereedschap weinig waard. Botte boren of zagen, versleten schuurpads, het werkt niet prettig. Zagen met een bot blad is bovendien gevaarlijk. Uw beste gereedschap gebruikt u het meest en u zal van tijd tot tijd nieuwe slijpschijven of schuurschijven nodig hebben. Voorkom dat u tijdens het klussen zonder zit en schaf op tijd vervangende verbruiksartikelen aan.

Onze productgroepen

Een goede boormachine is nog maar het halve werk. Zonder een goede boor krijg je geen gat in de muur en zonder passend bitje geen schroef in een plank. Met de KREATOR lijn hebben wij een zeer ruim en compleet assortiment aan accessoires en verbruiksartikelen. Je vindt hier complete borensets: van SDS beitelset voor het haken in beton, maar ook HSS-Co kobalt boren voor in RVS. Een accuboormachine is niet compleet met een goede set boortjes en bitjes.

Waarom Accessoires?

Met een scherp zaagblad houdt u de zaagsnede zuiver. Voor de diverse soorten cirkelzagen hebben wij een ruim assortiment zaagbladen. Uiteraard ontbreken zaagjes voor de decoupeerzaag niet en kan u ook terecht voor een nieuw zaagblad voor de reciprozaag. Goed passend schuurpapier voor uw powerplus schuurmachine vindt u in het uitgebreide assortiment schuurpapier. We hebben overal de maten weergegeven zodat u direct kan zien of het past op jouw schuurmachine.

Weet u wat u zoekt binnen Accessoires? Ga snel naar...

Top Accessoires producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Snelle service "

Postnl - Pakketjes binnen Nederland en Belgie

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.