03-8080485 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Kies snel een Accessoires categorie

Accessoires

Accessoires

Zonder goede accessoires en vervangingsartikelen is jouw goede gereedschap weinig waard. Botte boren of zagen, versleten schuurpads, het werkt niet prettig. Zagen met een bot blad is bovendien gevaarlijk. Jouw beste gereedschap gebruik je het meest en je zal van tijd tot tijd nieuwe slijpschijven of schuurschijven nodig hebben. Voorkom dat je tijdens het klussen zonder zit en schaf op tijd vervangende verbruiksartikelen aan.

Onze productgroepen

Een goede boormachine is nog maar het halve werk. Zonder een goede boor krijg je geen gat in de muur en zonder passend bitje geen schroef in een plank. Met de KREATOR lijn hebben wij een zeer ruim en compleet assortiment aan accessoires en verbruiksartikelen. Je vindt hier complete borensets: van SDS beitelset voor het haken in beton, maar ook HSS-Co kobalt boren voor in RVS. Een accuboormachine is niet compleet met een goede set boortjes en bitjes.

In de aanbieding

Waarom Accessoires?

Met een scherp zaagblad houd je de zaagsnede zuiver. Voor de diverse soorten cirkelzagen hebben wij een ruim assortiment zaagbladen. Uiteraard ontbreken zaagjes voor de decoupeerzaag niet en kan je ook terecht voor een nieuw zaagblad voor de reciprozaag. Goed passend schuurpapier voor jouw powerplus schuurmachine vind je in het uitgebreide assortiment schuurpapier. We hebben overal de maten weergegeven zodat je direct kan zien of het past op jouw schuurmachine.

Weet u wat u zoekt binnen Accessoires? Ga snel naar...

Top Accessoires producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Ik controleer het wel!"

Marielle - Administratie

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vind hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.