Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro.
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Accessoires Kies snel een Bevestiging categorie

Bevestiging

Bevestiging

Muurvast met het juiste bevestigingsmateriaal!

Zonder het juiste bevestigingsmateriaal valt alles zo weer van z’n plek. Het is daarom belangrijk om tijdens het klussen voorzien te zijn van geschikt materiaal om verschillende oppervlakken goed aan elkaar te laten hechten. Zodat kom je niet tijdens het klussen voor verassingen te staan.
Lijmsticks om warm te lijmen voor uiteenlopende te verlijmen materialen of nietjes en nagels zijn hier uitstekend geschikt voor. Met deze materialen zet je alles binnen enkele ogenblikken muurvast. 

Onze productgroepen

Lijm of nietjes & nagels, uitstekend voor elk type materiaal.

Wil je in de bouw of tijdens het klussen iets goed bevestigen dan zijn lijmsticks of nietjes en nagels een uitstekende oplossing. Met grote nieten schiet je alles van hout binnen enkele secondes rotsvast aan elkaar, maar ook het vastzetten van andere materialen kan uitstekend met nietjes. En met lijm kun je nauwkeurig en precies verschillende soorten materialen op elkaar bevestigen. Met deze bevestigingsmaterialen heb je binnen enkele secondes voorwerpen muurvast bevestigt. Ideaal dus wanneer je iets snel vast moet zetten.

Waarom Bevestiging?

Zonder het juiste bevestigingsmateriaal valt alles zo weer van z’n plek. Door gebruik te maken van het juiste gereedschap zorg je ervoor dat oppervlakten muurvast aan elkaar worden gehecht.  Het is daarom van belang altijd het juiste materiaal bij de hand te hebben zodat je voor elke gelegenheid beschikt over geschikt bevestigingsmateriaal .

Weet u wat u zoekt binnen Bevestiging? Ga snel naar...

Top Bevestiging producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.