Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Onze Merken Tuingereedschap Kies snel een Ikra Tuingereedschap categorie

Ikra Tuingereedschap

Ikra Tuingereedschap

Ikra Mogatec Tuingereedschap

Al ruim 30 jaar wordt door de Duitse firma IKRA hoogwaardig tuingereedschap gemaakt, voor ieders portemonnee. Ikra staat garant voor een goede kwaliteit, een krachtig design en een veelal vriendelijke prijsstelling. Hierdoor wordt Ikra door menigeen in het hart gesloten.

Het tuinassortiment van Ikra Mogatec bestaat uit verschillende lijnen. Zo is er de 'standaard' Ikra-lijn, de Flexotrim-lijn en de Lamborghini-lijn. De lijnen verschillen duidelijk in design, maar kennen allemaal hoogwaardige materialen en een breed assortiment. Van grasmaaier tot hakselaar, van bladblazer tot heggenschaar: tussen het tuingereedschap van Ikra vind je ze zeker!

Onze productgroepen

Voor iedere tuinder het juiste tuingereedschap

In 2013 introduceerde Ikra de Flexo Trim-lijn. De lijn kent innovatieve, vernieuwende, tuingereedschappen en is voorzien van een strakke, frisse kleurstelling. De Lamborghini-lijn is speciaal ontworpen door Tonino Lamborghini en kenmerkt zich door sterke Duitse kwaliteit, met een prachtig Italiaans design.

Ikra is in 1977 begonnen met de productie van tuingereedschap. Het bedrijf groeide flink, wat er toe leidde dat in 1992 de productie apart werd ondergebracht. Dit gebeurde in een nieuw productiebedrijf, genaamd Mogatec.

Waarom Ikra Tuingereedschap?

Ikra Mogatec Tuingereedschap, een merk voor iedere tuinder! Ikra levert een zeer breed assortiment, altijd gemaakt volgens Duitse kwaliteit. Ikra levert niet alleen haar eigen productielijn, maar ook de FlexoTrim-lijn en de luxe Lamborghini-lijn. 

Weet u wat u zoekt binnen Ikra Tuingereedschap? Ga snel naar...

Top Ikra Tuingereedschap producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"van deur tot deur"

DHL palletvervoer - Palletservice in Nederland en Belgie

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.