Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Airco en Ventilator Kies een andere Airco en Ventilator categorie

Categorie: Airco Mobiele Modellen

Om warmte buiten te houden en binnen een aangename temperatuur te behouden is een mobiele airco een ideaal hulpmiddel. Mobiele airco's zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: een monoblock systeem en een splitsysteem. Het monoblock systeem komt veruit het meest voor en is eenvoudig te (ver)plaatsen en voert de warme lucht af via een slang naar buiten. Het splitsysteem heeft een hoger koelvermogen en heeft als extra voordeel dat het luidruchtigste deel buiten wordt geplaatst.

Airco Mobiele Modellen

Kies hieronder het mobiele model airco die bij u past (80/80):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Airco Mobiele Modellen?

De mobiele airco's zijn ideaal wanneer u snel en gericht verkoeling wil hebben in een kamer. De mobiele modellen werken met een condensafvoerslang die zorgt voor de afvoer van de warmte en het condens. Deze luchtafvoerslang of condensafvoerslang is van groot belang. Hiermee wordt namelijk naast het condens ook de warmte afgevoerd. Zorg er bij het gebruik van een mobiele airco dus altijd voor dat u deze slang goed naarbuiten leidt. Er wordt vaak wat basis isolatie en hulpmiddelen meegeleverd om te zorgen voor een goed geisoleerde afvoer. U moet er namelijk voor zorgen dat er geen warme lucht weer binnenkomt. Dat heeft een grote impact op de werking van een mobiele airco.

Daarnaast zijn alle mobiele monoblock modellen voorzien van een restcondens-reservoir. Als de lucht zeer vochtig is, kan het zijn dat het systeem niet al het vocht kan afvoeren. Het kan voorkomen dat u af en toe het reservoir moet legen.

Een airco voor de caravan of camper?

De caravanairco's zijn een uitzondering hierop, deze werken middels een gescheiden binnen- en buitenunit welke permanent verbonden zijn met een compacte condens- en koelmiddelslang welke door het raam geleid kan worden.

Andere productgroepen uit Airco en Ventilator

Top Airco Mobiele Modellen producten

Dit vindt u misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Diamandslijp producten van Zwitserse Kwaliteit"

KGS Diamonds - uw gereedschap in goede handen!

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.