Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies een andere Tuin en Terras categorie

Categorie: Graszaad

Creëer of herstel je gazon met de hoogstaande graszaden en gazonherstellers van Ecostyle, Naturado en Pokon. Voor ieder gazon is er wel een geschikt mengsel of hersteller beschikbaar. Zo zijn er graszaden die wel tegen een stootje en schaduw kunnen, maar ook graszaden die zorgen voor een prachtig dichtbegroeid siergazon. Bovendien wordt vogelvraat tegengegaan. 

Last van kale plekken in je gazon? Dan bieden de Pokon en Naturado Rapide graszaden uitkomst. De graszaden zorgen voor snelle kieming, zodat je snel weer kunt genieten van een mooi egaal gazon. 

Graszaad

Kies hieronder Graszaad die bij u past (16/16):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Graszaad?

De graszaden en gazonherstellers van Ecostyle, Naturado en Pokon zorgen voor een prachtig dichtbegroeid gazon. Met speciale graszaden mengsels die tegen schaduw en een stootje kunnen, zodat ze als speelgazon kunnen dienen. Vul de kale plekken op met de gazonherstellers zodat je binnen een handomdraai weer een egaal gazon hebt. 

Niet alleen kun je een geheel nieuw gazon creëren met de zaadmengsels, ook is aan het onderhoud gedacht. Met het Renovatiepakket en de Graszodendouche kost het behouden van een goede gezondheid van je gazon geen moeite. 

Andere productgroepen uit Tuin en Terras

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.