Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Airco en Ventilator Kies een andere Airco en Ventilator categorie

Categorie: Luchtgordijn

Een luchtgordijn zorgt ervoor dat jouw winkeldeuren zowel in de zomer als in de winter open kunnen blijven staan. Met deze koude luchtgordijnen houd je in de zomermaanden de warmte buiten. De warme lucht wordt simpelweg weggeblazen door het luchtgordijn. Bij TS24 heb je de keuze uit modellen die geschikt zijn voor de zomermaanden, de wintermaanden of voor het hele jaar. 70% van het winkelende publiek loopt sneller bij een winkel naar binnen wanneer de deuren al geopend zijn. Daarnaast is het zo dat als de deur tien keer per uur opengaat de aanschaf van een luchtgordijn al voordeliger is, dan de kachel die binnen aanstaat. Op www.entreecheck.nl staat een 7 stappenplan om te kijken of het gordijn goed geplaatst is.

Luchtgordijn

Kies hieronder het luchtgordijn die bij u past (16/16):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Luchtgordijn?

Een luchtgordijn zorgt ervoor dat jouw winkeldeuren zowel in de zomer als in de winter open kunnen blijven staan. Met deze koude luchtgordijnen houd je in de zomermaanden de warmte buiten. De warme lucht wordt simpelweg weggeblazen door het luchtgordijn. Bij TS24 heb je de keuze uit modellen die geschikt zijn voor de zomermaanden, de wintermaanden of voor het hele jaar. 70% van het winkelende publiek loopt sneller bij een winkel naar binnen wanneer de deuren al geopend zijn. Daarnaast is het zo dat als de deur tien keer per uur opengaat de aanschaf van een luchtgordijn al voordeliger is, dan de kachel die binnen aanstaat. Op www.entreecheck.nl staat een 7 stappenplan om te kijken of het gordijn goed geplaatst is.

Andere productgroepen uit Airco en Ventilator

Top Luchtgordijn producten

Dit vindt u misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.