+31-532005018 (09:30 - 11:30 + 16:00 - 18:00) | Voor 23:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Handgereedschap Tuin Kies een andere Handgereedschap Tuin categorie

Categorie: Hakken en Kloven

Bij het houthakken is veiligheid van groot belang. Een breed hakblok op kniehoogte en een vlakke ondergrond vormen de basis bij het houthakken. Plaats een stuk hout op het hakblok en neem de kloofbijl in beide handen. De rechterhand aan het steel einde en de linker aan het bovenste deel van de steel. Voor linkshandigen is dit uiteraard andersom. Daarna til je de bijl op en laat je je linkerhand naar beneden glijden en sla je het blok in 1 slag doormidden. Kloofbijlen zijn te herkennen aan de wat dikke kop, voor kappen en ontknoesten gebruik je een bijl met een spits uiterlijk.
Hakken en Kloven

Kies hieronder hak en kloof die bij u past (8/8):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Hakken en Kloven?

Volgens een oud gezegde word je tenminste 3 maal warm van hetzelfde hout: tijdens het zagen, tijdens het hakken en bij het opstoken. Het hout op de juiste lengte zagen, kloven en vervolgens stapelen is met het juiste gereedschap heerlijk werk om te doen en goed voor het milieu. ​Het hout kloven kan tegenwoordig op veel verschillende manieren; met een kloofmachine, Kindling Cracker of met de kloofbijl. Voor ieder persoonlijke voorkeur biedt TS24 een oplossing. Maakt het Mooi Makkelijk.

Andere productgroepen uit Handgereedschap Tuin

Top Hakken en Kloven producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"van deur tot deur"

DHL palletvervoer - Palletservice in Nederland en Belgie

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.