Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Poetsen en Polieren Kies snel een Meguiars categorie

Meguiars

Meguiars

Auto onderhoudsproducten van Meguiars

Dankzij de onderhoudsproducten van Meguiars weet je zeker dat jouw auto er schitterend uitziet! TS24 koopt rechtstreeks in bij Meguiars, zodat we altijd tegen het scherpste tarief kunnen leveren. Je vindt in ons assortiment het volledige assortiment van Meguiars. Alles om je auto te wassen, reinigen, polijsten en onderhouden bij elkaar. Ook voor je velgen, banden en interieur bieden wij de perfecte Meguiars oplossing!

Onze productgroepen

Het 5-stappenplan van Meguiars

Volgens Meguiars is het geheim van een geweldig glanzende auto een optimale reiniging en verzorging. Meguiars heeft hiervoor een 5-stappenplan ontwikkeld, waarmee je iedere auto van een exceptionele glans kunt voorzien!

Stap 1: wassen

Door je auto te wassen met een Meguiars shampoo en een goede washandschoen verwijder je losse oppervlaktevervuiling.

Stap 2: reinigen

Door diep te reinigen, met klei, worden kleine defecten al direct behandeld en wordt de lak van je auto voorbereid op de verdere behandeling.

Stap 3: polishen

Aldus Meguiars is dit de stap die je lak optimaal herstelt en zorgt voor een diepe kleur en glans op je auto. Het resultaat is een krasloze, glanzende lak.

Stap 4: beschermen

Door je autolak te beschermen met een kwalitatief hoogwaardige lak zorg je dat bovenstaande stappen optimaal tot hun recht komen.

Stap 5: onderhoud

Door dagelijks oppervlaktevervuiling te verwijderen krijgt het geen kans zich in je lak te nestelen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een Quick Detailer, waarmee je de pas ontstane vervuiling verwijderd zonder te krassen.

In de aanbieding

Waarom Meguiars?

Meguiars is inmiddels onderdeel van 3M. Voor de autoliefhebber is dat natuurlijk geen onbekende. 3M heeft een enorm aanbod van allerlei autoonderhoudsproducten. Ook levert 3M een speciale motoronderhoudslijn en voor booteigenaren specifieke marine producten. Het merendeel is geschikt voor handmatige toepassing. Met zowel Meguiars als 3M in ons assortiment kunnen wij altijd leveren wat jij zoekt!

Weet u wat u zoekt binnen Meguiars? Ga snel naar...

Top Meguiars producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Diamandslijp producten van Zwitserse Kwaliteit"

KGS Diamonds - uw gereedschap in goede handen!

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.