Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Kies snel een Airco en Ventilator categorie

Airco en Ventilator

Airco en Ventilator

Klimaatbeheersingsapparatuur: voor een optimaal klimaat in huis

Een fijn leefklimaat is essentieel om fijn te kunnen leven. Een airco, ventilator of verwarming kan uw leefomgeving stukken aangenamer maken. Door de juiste apparatuur te gebruiken beheerst u zelf het klimaat in uw omgeving en maakt u het aangenaam binnen en buiten. In ons assortiment vindt u diverse klimaatbeheersingsapparatuur, allen betaalbaar en van de hoogste kwaliteit. Thuis of in de caravan wilt u, u immers prettig voelen en moet het aangenaam vertoeven zijn. Met de juiste airco of ventilator blijft het leefklimaat optimaal, zomer én winter!

Onze productgroepen

Verkoeling of verwarming? Je regelt het met een airco!

Je regelt met een airco de lucht in een binnenruimte. Denk hierbij aan je woning of je auto. De temperatuur en luchtvochtigheid worden dankzij de airconditioner op een aangenaam niveau gehouden. Je vindt in ons assortiment naast mobiele airco’s ook vaste wand airco’s. Deze laatste zijn leverbaar met één, twee of zelfs drie binnenunits, waardoor je direct je hele huis kunt verkoelen. Zogenaamde inverter airconditioners kunnen naast verkoelen ook verwarmen. De tijd dat splitunits vooral functioneel moesten zijn is voorbij, tegenwoordig hebben de airco’s een strak en modern design, zodat ze in geen enkele ruimte misstaan. Het ideale klimaatbeheersingsapparaat dus, in elke ruimte, voor zomer en winter!

Klimaatbeheersing

Ons assortiment aan klimaat beheersing apparatuur is gefocust op betaalbaarheid en kwaliteit. We voeren alleen merken die zichzelf door de jaren heen hebben bewezen. TS24.nl koopt rechtstreeks in bij fabrikant en importeur waardoor onze prijzen uiterst scherp zijn.

In de aanbieding

Waarom Airco en Ventilator?

Een mobiele airco of een ventilator, als het warm wordt kan een beetje beweging in de lucht al genoeg zijn voor een aangenaam verkoelend gevoel. Als de bekende benauwde warmte ons land aandoet, dan biedt een goede airco verlichting. De lucht wordt dan actief gekoeld en ontvochtigd. Hierdoor wordt het dan een stuk aangenamer!

Airconditioning, klimaatregeling, luchtbehandeling of luchtregeling is het reguleren van de lucht in binnenruimtes, zoals in een gebouw, auto of trein. Andere benamingen zijn airco, luchtregelaar, klimaatregelaar, klimaatregeling en comfortkoeling. Met het apparaat of installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem. Het algemene consumentenapparaat, wordt meestal airco of airconditioning genoemd. Voor de apparaten of installaties voor bedrijven of grote panden worden de termen klimaatregeling (vooral in de landbouw), klimaatregelaar, luchtregelaar of eveneens airconditioning gebruikt.

Verwarming

Zoekt u juist warmte, in plaats van verkoeling? Hoewel veel van onze airco units ook erg goed kunnen verwarmen, hebben we ook een uitgebreid assortiment aan kachels. Nooit meer in de kou dankzij de juiste verwarming voor al UW wensen. Verschillende verwarming mogelijkheden maken het overal in huis lekker warm en aangenaam. In ons assortiment vindt u keramische kachels, olieradiatoren, sfeerhaarden, gaskachels en ventilatorkachels. Sfeerverhogende haarden of een praktische werkplaatskachel: voor elke ruimte hebben wij een passende verwarmingsoplossing. Zo weet u zeker dat u nooit in de kou hoeft te zitten! Of u nu zoekt naar verwarming voor uw woonkamer, studeerkamer of garage: bij TS24 vindt u de juiste oplossing! U vindt bij ons merken als Eurom, Rowi, Zibro, Qlima en Güde, welke garant staan voor de hoogste kwaliteit.

Weet u wat u zoekt binnen Airco en Ventilator? Ga snel naar...

Top Airco en Ventilator producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.