+31-532005018 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Airco Wand Modellen Kies een andere Airco Wand Modellen categorie

Categorie: Airco Wand Split Duo

Een Duo Split Airco systeem heeft twee apart in te stellen airco units, aangesloten op één buitensysteem. Alle Duo-Split systemen hebben automatisch bewegende luchtkleppen (swing-mode) en sommige typen werken met modulerende inverter. Hierdoor daalt het toerental van de ventilator en compressor bij een lagere koelingsbehoefte, wat zorgt voor minder energieverbruik en minder geluid. Een Duo Split airconditioning kan naast koelen ook verwarmen, zodat er in elk seizoen een prettig leefklimaat ontstaat.

Airco Wand Split Duo

Kies hieronder de airco wand split duo die bij u past (22/22):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Airco Wand Split Duo?

Een duo split wand model airco heeft twee binnenunits op een buitenunit. Hierdoor is een dergelijk systeem goedkoper dan twee mono-split units, maar toch net zo effectief. Elke binnenunit bij een duo-split wandairco heeft zijn eigen afstandsbediening, en is zodoende geheel apart in te stellen. Wanneer je een goedkope duo split wand airco wil kopen, ben je bij ons aan het juiste adres!
Alle airco systemen zijn altijd al voorgevuld met gas ( in de buiten-unit). U kunt bij de berekening ervan uit gaan dat elke unit is voorgevuld met ongeveer 6 meter aan koelvloeistof per binnen-unit.

Andere productgroepen uit Airco Wand Modellen

Best beoordeeld in Airco Wand Split Duo

Top Airco Wand Split Duo producten

Dit vindt u misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Well done is better than well said!"

Barbara - Klantenservice Genius

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vind hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.