Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Tuin en Terras Kies een andere Tuin en Terras categorie

Categorie: Grasmaaiers

Een goede grasmaaier maakt het onderhoud van je gazon een stuk gemakkelijker. In ons assortiment vind je diverse grasmaaiers, geschikt voor verschillende gazons. Van klein tot groot, wij hebben de perfecte maaier voor jouw wensen! Voor een groter gazon kan je denken aan een zelftrekkende grasmaaier. Deze trekt zichzelf voort, waardoor het grasmaaien vele malen lichter gaat.

In ons assortiment vind je zowel elektrische als benzine grasmaaiers. Een elektrische grasmaaier werkt stiller, maar is vaak minder krachtig. En je bent altijd afhankelijk van een verlengsnoer. Een grasmaaier op benzine maakt wat meer lawaai, maar zit niet vast aan een snoer. Hierdoor zijn grasmaaiers op benzine zeer geschikt voor de grotere gazons. 

Grasmaaiers

Kies hieronder de grasmaaier die bij u past (39/39):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Grasmaaiers?

Voor een mooi en goed gazon kun je niet zonder grasmaaier. De keuze voor het type gazonmaaier is hierin erg belangrijk. Van elektrische grasmaaier tot benzine zitmaaier.

Heb je al eens gedacht aan een voorwiel aangedreven grasmachine of een grasmaaier met accu, zodat je niet meer loopt te stuntelen met een verlengsnoer? We hebben genoeg keuze voor het elk type gazon en budget.

Ook in ons assortiment: de robotmaaier. Dit is een geautomatiseerde grasmaaier, die volledig zelfstandig werkt. Een robotmaaier vindt zijn eigen weg. In het begin vergt het wat instelwerk, maar als je de instellingen goed hebt gezet geniet je zonder zorgen van een prachtig gemaaid gazon.

Andere productgroepen uit Tuin en Terras

Top Grasmaaiers producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Een ruim aanbod en 10 jaar garantie"

Westinghouse Lighting - Leverancier van plafondventilatie

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.