Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Natuursteen Onderhoud Kies een andere Natuursteen Onderhoud categorie

Categorie: Lithofin Natuursteen Onderhoud

Bij TS24 leveren we natuursteen onderhoudsproducten van het merk Lithofin, een merk met ruim 50 jaar ervaring op gebied van reiniging, onderhoud en bescherming van natuursteen. In ons assortiment vind je producten om stenen oppervlakken mee te reinigen, beschermen en onderhouden. Twijfel je welk product je moet gebruiken voor het verwijderen van een bepaalde vlek of kras? Of heb je geen idee hoe je natuursteen het beste kunt onderhouden? In deze how-to bespreken we veelvoorkomende problemen met natuursteen en vertellen we met welk product van Lithofin je dit probleem het beste oplost.

Lithofin Natuursteen Onderhoud

Kies hieronder het Lithofin natuursteen onderhoudsproduct die bij u past (63/63):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Lithofin Natuursteen Onderhoud?

Voor het onderhoud van natuursteen zijn speciale producten in omloop. Wij leveren natuursteen onderhoudsproducten van het merk Lithofin, een merk met ruim 50 jaar ervaring op gebied van reiniging, onderhoud en bescherming van natuursteenproducten. Wij bieden producten voor zowel een grondige reiniging als regelmatig onderhoud van natuursteen, klinkers en tegels.

Elke productlijn van Lithofin houdt rekening met de eigenschappen van een specifieke materiaalsoort. MN: speciaal voor natuur- en kunststeen, zoals marmer, graniet, beton, cement en composiet. KF: speciaal voor keramische materialen, van vloeren tot badkamers en keukens. COTTO: speciaal voor terracotta en cotto tegels. Daarnaast verkopen we enkele onderhoudssets. Dit zijn complete kits voor het volledige onderhoud van keukenbladen en sanitair.

Andere productgroepen uit Natuursteen Onderhoud

Top Lithofin Natuursteen Onderhoud producten

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Altijd een antwoord en oplossing paraat"

Suzan - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.