+31-532005018 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar Airco Wand Modellen Kies een andere Airco Wand Modellen categorie

Categorie: Airco Wand Split Mono

Een enkelvoudig wandmodel airco met een binnenunit noemen we een mono split-unit. De zogeheten quickconnect modellen zijn makkelijk zelf, zonder tussenkomst van een installateur te installeren. Voor andere modellen is een installateur voor het installeren, of in ieder geval de laatste stappen hiervan nodig. Een enkelvoudig wandmodel airco die voorzien is van een verwarmingsfunctie geeft je het hele jaar plezier. Dankzij de inverter warmtepomp techiek zijn deze apparaten ook zeer energiezuinig in te zetten als verwarming.

Airco Wand Split Mono

Kies hieronder de airco wand split mono die bij u past (67/67):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Airco Wand Split Mono?

Alle splitsystemen hebben automatisch bewegende luchtkleppen (swing-mode). Sommige typen werken zelfs met modulatie, ofwel inverter techniek. Hierdoor dalen de toerentallen van ventilator en compressor, met als resultaat minder energieverbruik en geluid. Mono Split Inverter airconditionings zijn voorzien van een Healthfunctie, voor een gezond binnenklimaat. Het toestel is daarnaast volledig af te stemmen op jouw eigen dagritme.
Alle airco systemen zijn altijd al voorgevuld met gas ( in de buiten-unit). U kunt bij de berekening ervan uit gaan dat elke unit is voorgevuld met ongeveer 6 meter aan koelvloeistof.  Let bij de aanschaf ook op of u de airco kunt laten monteren. Wanneer u onze airco's zonder quick-connect zelf monteert, vervalt uw recht op garantie. 

Andere productgroepen uit Airco Wand Modellen

Best beoordeeld in Airco Wand Split Mono

Top Airco Wand Split Mono producten

Dit vindt u misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vind hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.