Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar Airconditioning Kopen Kies een andere Airconditioning Kopen categorie

Categorie: Airco Wand Split Trio

Trio split airconditioning systemen hebben binnen drie onafhankelijk van elkaar instelbare airco units aangesloten op één buitenunit. Alle trio-split airco's hebben swing-mode (automatisch bewegende luchtkleppen). Sommige typen werken met modulatie, ofwel inverter techniek. Hierbij worden de toerentallen van ventilator en compressor afgestemd op de koude of warmte vraag. Dit in plaats van een aan-uit werking. Het resultaat: een gelijkmatigere werking, minder energieverbruik en minder geluid. Let op! De meeste airco systemen worden zonder leiding werk geleverd (wel mee te bestellen). De systemen mogen alleen door een erkend installatie bedrijf geïnstalleerd worden. TS24 installeert helaas geen airco's.

Airco Wand Split Trio

Kies hieronder de airco wand split trio die bij u past (17/17):

Filteren
Aanbevolen Prijs Best verkocht Beoordeling

Waarom Airco Wand Split Trio?

De trio split inverter airco systemen zijn ook voorzien van een healthfunctie, voor een gezond binnenklimaat. Alle persoonlijke voorkeursinstellingen worden eenvoudig ingesteld met de infrarood afstandsbediening. Dit staat garant voor een buitengewoon comfort: het toestel is volledig af te stemmen op jouw eigen specifieke dagritme. Verdeel de binnenunits over de slaapkamers of deel een grote woonkamer op in meerdere zones. Zo regel je steeds de temperatuur naar wens op de plek waar het nodig is. Iedere binnenunit heeft zijn eigen bediening. Met een trio split wand airconditioner koel en verwarm je makkelijk een hele verdieping of zelfs je gehele huis. Alle airco systemen zijn al voorgevuld met gas in de buitenunit.

Andere productgroepen uit Airconditioning Kopen

Top Airco Wand Split Trio producten

Dit vindt u misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.