Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.
Terug naar how-to overzicht Kies een andere how-to

How-to: Gemakkelijk je gaskachel aansluiten

Hoe sluit je de BlueFlame gaskachel aan?

Met name in koude winters kan wat extra verwarming in huis of werkplaats heel aangenaam zijn. Wanneer je ‘s winters aan het werk wilt in je garage, is het prettig dat je vingers niet verkleumen en dat je warm blijft bij deze koude temperaturen. Een gaskachel is dan een praktische, snelle en relatief goedkope oplossing. Kleine radiatoren of keramische kachels trekken veel stroom en kosten ongemerkt veel geld. Met een gaskachel heb je de stookkosten helemaal zelf in de hand, en heb je het ook nog eens lekker warm! Hoe je een gaskachel moet aansluiten, lees je in deze How-to

De Rowi Blue Flame gaskachel is een echte sfeermaker

Met de Rowi Blue Flame gaskachel heb je de ideale gaskachel in huis om de ruimte heerlijk op te warmen. De kachel is uitgerust met een thermostaat wat hem makkelijk instelbaar maakt. De kachel is geschikt voor ruimtes met een minimale inhoud van 40 m3, waardoor je de centrale verwarming niet meer hoeft aan te zetten wanneer je één bepaalde ruimte wilt verwarmen. Zo bespaar je aanzienlijk op je energiekosten. Starten gaat ook heel eenvoudig dankzij de ingebouwde piezo ontsteking, waardoor je geen aansteker of lucifer nodig hebt om de gaskachel aan te zetten. In onderstaande stappen leggen we uit hoe je deze gaskachel moet aansluiten, gebruiken en instellen.

Eenvoudig de Rowi Blue Flame gaskachel aansluiten in drie stappen

Zet de gaskachel zorgvuldig neer

 

Stap 1: Bepaal de standplaats

Het bepalen van de standplaats van de gaskachel is iets om even over na te denken. De kachel moet namelijk voldoende ruimte om zich heen hebben en niet te dicht bij brandbare objecten staan. Daarnaast wil je dat de warmte van de kachel zich door de hele ruimte verspreidt.

Stap 2: Sluit de gasfles aan

Sluit de gasfles aan

Voordat je de gaskachel kunt gebruiken, moet je de gasfles aansluiten. Draai de drukregelaar van de kachel op de gasfles en trek na met een passende sleutel, waterpomptang of een baco. Alvorens je de gaskachel aansteekt, moet je wel de gasfles losdraaien. Sluit het gas ook weer af als je de kachel uitzet.

Stap 3: Stel de kachel in

Bepaal hoe warm het moet worden in de te verwarmen ruimte. Een Rowi Blue Flame 4200 is weliswaar voorzien van een thermostaat, maar is niet op de graad nauwkeurig in te stellen. Het is dus even uitproberen op welke stand de kachel voor jou het beste werkt. Meestal zit je goed met stand 3, de temperatuur wisselt dan tussen de 18 en 22 graden.  Je kunt de Rowi Flame gaskachel dus eenvoudig aansluiten, waardoor je lekker warm kunt zitten in je woonkamer of een andere ruimte die je wilt verwarmen.

 

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of hebt u een advies nodig?
Neem dan contact op met de klantenservice van TS24.
Bel op werkdagen +31-532005018. We zijn bereikbaar tussen (09:30 - 11:30 + 15:00 - 17:00).
Of stel de vraag via onze contactpagina. Contact Stel ze gerust.
Of stuur een e-mail naar: klantenservice@ts24.be.
Wij hebben naast veel kennis ook een uitgebreid assortiment.

Direct zelf aan de slag?

Bekijk alle gebruikte producten

Deel deze how-to

Dit vindt u misschien ook leuk

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Miauw!"

Baco - Manager ontstressen

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.