+31-532005018 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen Belgiƫ gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.
Terug naar how-to overzicht Kies een andere how-to

How-to: Hoe werkt een condenspomp?

Een condenspomp voor je airconditioner is niet de meest voorkomende accessoire van een airco. Een condenspomp is namelijk alleen nodig als er geen aflopende afvoer aanwezig is. Wij gaan je vertellen hoe een condenspomp precies werkt en wanneer wij adviseren om een condenspomp aan te schaffen.

Zoals eerder genoemd is een condenspomp niet de meest voorkomende accessoire. Een condenspomp is namelijk in veel gevallen niet nodig wanneer er vanuit de binnenunit een mogelijkheid is om het condenswater af te voeren in een bestaande afvoer. Kan dit condenswater niet vanzelf aflopen in een afvoer, dan heb je een condenspomp nodig. Een condenspomp kan water tot maar liefst 10 meter omhoog pompen.

Stappen in de werking van een condenspomp:

Heb je nog vragen over de werking van een condenspomp of weet je niet of jouw airco een condenspomp nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op! Bekijk ook eens ons assortiment condenspompen.

Bekijk onderstaand filmpje ter verduidelijking van de werking van een condenspomp.

VRAGEN?

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Of wil je meer informatie over onze producten? Vraag het ons! Mail naar klantenservice@ts24.nl. Bel in Nederland naar 053-4283600 (09:00-17:30) en vanuit België naar 03-8080485 (09:00-17:30)

Deel deze how-to

Deel via e-mail Druk deze How-to af Deel deze How-to op Facebook Deel deze How-to op Twitter Deel deze How-To op Google Plus Deel deze How-to op Google Plus

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"From Russia with Love"

Oksana - Internal Manager

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vind hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.