+31-532005018 (09:00-17:30) | Voor 22:00 besteld en betaald? Morgen in huis!* | Binnen België gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro.

Bestelinformatie

Als consument heeft u het recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. TS24.be conformeert zich aan de Wet Kopen op Afstand. Veilig en zeker voor u!

Prijzen

De vermelde prijzen op onze website zijn in Euro's en inclusief BTW. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten en eventuele belastingen welke van overheidswege worden opgelegd.

Aanbiedingen / prijsopgaven van TS24.be zijn niet bindend en gelden slechts als uitnodiging tot het plaatsen van een order. TS24.be behoudt zich het recht voor haar prijzen en tarieven te wijzigen.

Onze advertenties en productinformaties zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en alle afbeeldingen zijn van de laatste update. Toch sluipen er soms fouten in. Ook worden de vorm en enkele details van de producten soms gewijzigd. TS24.be kan echter geen enkele claim aanvaarden voor welke fout dan ook (gewijzigde vorm, samenstelling, kleur en/of prijs).

Klachten

TS24.be doet haar uiterste best om elke bestelling snel en nauwkeurig uit te voeren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat u toch niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Graag vernemen wij dit zo snel mogelijk van u per email, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Uiteraard mag dit ook per post of telefonisch. Zie hiervoor onze contactpagina met daarop de contactgegevens van TS24.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht er meer tijd nodig zijn, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Annuleren

Natuurlijk kan het voorkomen dat een bestelling langer op zich laat wachten dan gewenst is. Bij TS24.be heeft u daarom (bijna) altijd de mogelijkheid om bestellingen te annuleren. TS24.be rekent geen kosten voor het annuleren van de bestelling. Slechts in het geval het gaat om een speciale bestelling (zie Speciale bestellingen) zal een annulering niet mogelijk zijn. Voor producten die speciaal voor u besteld worden, maar niet onder het kopje Speciale bestellingen genoemd worden, ontvangt u van ons expliciet een bericht en dient u hiermee akkoord te gaan alvorens wij de bestelling accepteren.

Hoe te annuleren? 

De snelste en eenvoudigste manier om uw bestelling ongedaan te maken, is door een e-mail te sturen aan ons algemene e-mailadres klantenservice@ts24.be. In uw email vermeldt u de naam waarop de bestelling is geplaatst, de producten en het ordernummer. Tevens vernemen wij graag van u de reden van annuleren. U zult vervolgens binnen één werkdag een bevestiging van uw annulering ontvangen.

Als u een overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag dat op de factuur vermeld staat binnen 14 dagen door TS24.be terug betaald op het rekeningnummer dat u zelf aan ons moet doorgeven. Als u een product retourneert dient u de factuur, die u bij uw bestelling heeft ontvangen, ook mee te zenden.

Retourneren

Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze zelf de portokosten voor het terugsturen moeten betalen. TS24 houdt zich het recht voor om voor het retourneren van een product in het kader van Wet Kopen op Afstand administratiekosten te berekenen.

 

Als je jouw product wilt retourneren, ga naar de Retour Aanmelden onder Diensten in jouw account op de website​. Hier zal de manier van retourneren worden aangegeven. Houd er rekening mee dat als je het gekochte item terugstuurt zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, het niet verwerkt zal worden. De kosten van verzending zijn voor je eigen rekening.

 • Het kan tot 14 dagen duren (met uitzondering van feestdagen en weekenden) voordat jouw pakket ons magazijn bereikt. Zodra we het pakket in originele staat hebben ontvangen, zullen we jou product omruilen, of een terugbetaling uitvoeren (afhankelijk van de situatie). Daarnaast zul je per e-mail op de hoogte gehouden worden, als alles rond is.

 • Het is altijd zeer belangrijk om het bestelnummer tijdens het retourneren bij te voegen. Dit omdat we jou retourzending pas kunnen accepteren als je bestelnummer bij ons bekend is.

 • Als een product beschadigd, vies of onvolledig wordt geretourneerd, omdat het gebruikt is of iets dergelijks, dan ben jij als afzender verantwoordelijk voor de waardevermindering van het artikel en wordt er een percentage van de terugbetaling berekend en in rekening gebracht.

 • Houdt er rekening mee dat wanneer jouw geld teruggestort wordt, het tot 10 werkdagen kan duren voordat het geld op jouw bankrekening wordt weergegeven.

 • We doen ons uiterste best om alle teruggaven te accepteren. Maar het is onwaarschijnlijk dat een geretourneerde artikel in een ongeschikte staat, wordt geaccepteerd. We zullen het retourneerde product dan naar jou terugsturen. Je moet de terugkerende kosten nemen.

HOE RETOURNEER JE JOUW AANKOOP:

1. Login op onze website (www.ts24.nl of www.ts24.be)

2. Ga naar "Mijn Klantgegevens"

3. Kies "Retour Aanmelden"

4. Volg de verdere instricties op de website

 *TS24 vergoedt alleen de standaard kosten voor retourzendingen tot een bedrag van 9.95 EUR

Belangrijk! Bij het retour sturen heb je als verzender bepaalde regels waaraan je je moet houden. Zo moet het pakket goed verpakt zijn in een omdoos en dien je een bewijs te bewaren dat de goederen verzonden zijn. Tevens moet je rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via b.v. TNT of Postnl. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van PostNL. Bij het versturen moet je altijd het bewijs van verzending bewaren: tracking bewijs PostNL is geen bewijs van verzending!

Ons retour adres is:
TS24 BV
Het Lentfert 44
7547SR Enschede (NL)

Afkoelingsperiode / Wet Kopen op afstand / Herroepingsrecht

Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

Deze uitbreidingen zijn in de wet kopen op afstand opgenomen:

De afkoelingsperiode geldt niet in het volgende geval:

Speciale bestellingen

Binnen het aanbod van TS24.be producten zijn een aantal producten die uitsluitend op speciale bestelling geleverd worden. Hieronder vallen de volgende producten:

Foutieve leveringen en beschadigingen

Indien u constateert dat het geleverde artikel niet overeenkomt met het door u bestelde artikel, moet u het artikel weigeren. In zo’n geval dient u ons hiervan direct op de hoogte te stellen middels een email of fax.

Ook wanneer u bij levering constateert dat uw bestelling is geopend of zware beschadigingen heeft, moet u het artikel weigeren. Ook in dit geval dient u ons hiervan direct op de hoogte te stellen, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen en u een nieuw product kunnen leveren.

Let op:  Controleer uw bestelling bij aflevering direct op eventuele schade. Schadeclaims en/of omruiling achteraf kunnen niet in behandeling worden genomen.

 

Wat te doen als uw product bij levering schade heeft?

In eerste instantie volstaan vier foto's van de beschadigde goederen en originele verpakking.

U kunt de foto's sturen naar klantenservice@ts24.be o.v.v het ordernummer (Bewaart u a.u.b de evt. beschadigde originele verpakking, binnenverpakking en inhoud totdat wij in de gelegenheid zijn gesteld uw mail te beoordelen en u op de hoogte te stellingen van onze bevindingen)

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

 • Gedegen advies van onze experts
 • Gewoon goede service
 • 14 dagen recht van retour
 • Veilig kopen & betalen
 • Thuisbezorging door PostNL
 • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Elk pakketje komt er zsm aan!"

Herman - Magazijnmeester

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vind hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.