Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Bestelinformatie

Als consument heb je het recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. TS24.be conformeert zich aan de Wet Kopen op Afstand. Veilig en zeker voor u!

Prijzen

De vermelde prijzen op onze website zijn in Euro's en inclusief BTW. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten en eventuele belastingen welke van overheidswege worden opgelegd.

Aanbiedingen / prijsopgaven van TS24.be zijn niet bindend en gelden slechts als uitnodiging tot het plaatsen van een order. TS24.be behoudt zich het recht voor haar prijzen en tarieven te wijzigen.

Onze advertenties en productinformaties zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en alle afbeeldingen zijn van de laatste update. Toch sluipen er soms fouten in. Ook worden de vorm en enkele details van de producten soms gewijzigd. TS24.be kan echter geen enkele claim aanvaarden voor welke fout dan ook (gewijzigde vorm, samenstelling, kleur en/of prijs).

Klachten

TS24.be doet haar uiterste best om elke bestelling snel en nauwkeurig uit te voeren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat je toch niet tevreden bent over de afhandeling van jou bestelling. Graag vernemen wij dit zo snel mogelijk van je per email, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Uiteraard mag dit ook per post of telefonisch. Zie hiervoor onze contactpagina met daarop de contactgegevens van TS24.

Na ontvangst van jou klacht ontvang je een bevestiging. Wij zullen jou klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht er meer tijd nodig zijn, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Annuleren

Natuurlijk kan het voorkomen dat een bestelling langer op zich laat wachten dan gewenst is. Bij TS24.be heb je daarom (bijna) altijd de mogelijkheid om bestellingen te annuleren. TS24.be rekent geen kosten voor het annuleren van de bestelling. Slechts in het geval het gaat om een speciale bestelling (zie Speciale bestellingen) zal een annulering niet mogelijk zijn. Voor producten die speciaal voor je besteld worden, maar niet onder het kopje Speciale bestellingen genoemd worden, ontvang je van ons expliciet een bericht en dien je hiermee akkoord te gaan alvorens wij de bestelling accepteren.

Hoe te annuleren? 

De snelste en eenvoudigste manier om jou bestelling ongedaan te maken, is door een e-mail te sturen aan ons algemene e-mailadres klantenservice@ts24.be. In jou email vermeld je de naam waarop de bestelling is geplaatst, de producten en het ordernummer. Tevens vernemen wij graag van je de reden van annuleren. Je zult vervolgens binnen één werkdag een bevestiging van jou annulering ontvangen.

Als je een overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag dat op de factuur vermeld staat binnen 14 dagen door TS24.be terug betaald op het rekeningnummer dat je zelf aan ons moet doorgeven. Als je een product retourneert dien je de factuur, die je bij jou bestelling heeft ontvangen, ook mee te zenden.

Retourneren

Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze zelf de portokosten voor het terugsturen moeten betalen. TS24 houdt zich het recht voor om voor het retourneren van een product in het kader van Wet Kopen op Afstand administratiekosten te berekenen.

 

Als je jouw product wilt retourneren, ga naar de Retour Aanmelden onder Diensten in jouw account op de website​. Hier zal de manier van retourneren worden aangegeven. Houd er rekening mee dat als je het gekochte item terugstuurt zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, het niet verwerkt zal worden. De kosten van verzending zijn voor je eigen rekening.

 • Het kan tot 14 dagen duren (met uitzondering van feestdagen en weekenden) voordat jouw pakket ons magazijn bereikt. Zodra we het pakket in originele staat hebben ontvangen, zullen we jou product omruilen, of een terugbetaling uitvoeren (afhankelijk van de situatie). Daarnaast zul je per e-mail op de hoogte gehouden worden, als alles rond is.

 • Het is altijd zeer belangrijk om het bestelnummer tijdens het retourneren bij te voegen. Dit omdat we jou retourzending pas kunnen accepteren als je bestelnummer bij ons bekend is.

 • Als een product beschadigd, vies of onvolledig wordt geretourneerd, omdat het gebruikt is of iets dergelijks, dan ben jij als afzender verantwoordelijk voor de waardevermindering van het artikel en wordt er een percentage van de terugbetaling berekend en in rekening gebracht.

 • Houdt er rekening mee dat wanneer jouw geld teruggestort wordt, het tot 10 werkdagen kan duren voordat het geld op jouw bankrekening wordt weergegeven.

 • We doen ons uiterste best om alle teruggaven te accepteren. Maar het is onwaarschijnlijk dat een geretourneerde artikel in een ongeschikte staat, wordt geaccepteerd. We zullen het retourneerde product dan naar jou terugsturen. Je moet de terugkerende kosten nemen.

HOE RETOURNEER JE JOUW AANKOOP:

1. Login op onze website (www.ts24.nl of www.ts24.be)

2. Ga naar "Mijn Klantgegevens"

3. Kies "Retour Aanmelden"

4. Volg de verdere instructies op de website

 *TS24 vergoedt alleen de standaard kosten voor retourzendingen tot een bedrag van 9.95 EUR

Belangrijk! Bij het retour sturen heb je als verzender bepaalde regels waaraan je je moet houden. Zo moet het pakket goed verpakt zijn in een omdoos en dien je een bewijs te bewaren dat de goederen verzonden zijn. Tevens moet je rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via b.v. TNT of Postnl. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van PostNL. Bij het versturen moet je altijd het bewijs van verzending bewaren: tracking bewijs PostNL is geen bewijs van verzending!

Retouren versturen naar onze logistieke partner:
Montapacking Lelystad B.V.
Zuiveringweg 21
8243PZ Lelystad (NL)

KOSTEN VAN HET RETOURNEREN

Deze betaal je in principe altijd zelf. Je kunt je zending aanbieden bij een Pakketpunt van PostNL. Zware zendingen kunnen wij ook laten afhalen, de kosten hiervoor bedragen € 75,00 binnen Nederland en er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen op te laten halen. Extra afhaalkosten worden doorberekend, overige tarieven kun je opvragen via onze website.

Let op! Wanneer wij een product ver een bestelling op eigen initiatief retour wenst te sturen, worden de kosten van de retourzending niet vergoed. 

Afkoelingsperiode / Wet Kopen op afstand / Herroepingsrecht

Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

Deze uitbreidingen zijn in de wet kopen op afstand opgenomen:

De afkoelingsperiode geldt niet in het volgende geval:

Speciale bestellingen

Binnen het aanbod van TS24.be producten zijn een aantal producten die uitsluitend op speciale bestelling geleverd worden. Hieronder vallen de volgende producten:

Foutieve leveringen en beschadigingen

Indien je constateert dat het geleverde artikel niet overeenkomt met het door je bestelde artikel, moet je het artikel weigeren. In zo’n geval dient je ons hiervan direct op de hoogte te stellen middels een email of fax.

Ook wanneer je bij levering constateert dat jou bestelling is geopend of zware beschadigingen heeft, moet je het artikel weigeren. Ook in dit geval dien je ons hiervan direct op de hoogte te stellen, zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen en je een nieuw product kunnen leveren.

Let op:  Controleer jou bestelling bij aflevering direct op eventuele schade. Schadeclaims en/of omruiling achteraf kunnen niet in behandeling worden genomen.

 

Wat te doen als jou product bij levering schade heeft?

In eerste instantie volstaan vier foto's van de beschadigde goederen en originele verpakking.

U kunt de foto's sturen naar klantenservice@ts24.be o.v.v het ordernummer (Bewaar je a.u.b de evt. beschadigde originele verpakking, binnenverpakking en inhoud totdat wij in de gelegenheid zijn gesteld jou mail te beoordelen en je op de hoogte te stellingen van onze bevindingen)

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

 • Gedegen advies van onze experts
 • Gewoon goede service
 • 14 dagen recht van retour
 • Veilig kopen & betalen
 • Thuisbezorging door PostNL
 • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Samen maken we het mooi makkelijk"

Ruud - Directeur

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.