Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

Over ons, TS24 BV

TS24.nl: al sinds 2005 hét Internet Warenhuis voor de Doe-het-Zelver

Impressum

TS24 B.V. 
Nederland
Tel: +31 (0)53-4283600 
E-mail: klantenservice@ts24.nl

            

KvK-nummer: 08140541 
BTW-nummer: NL817092808B01 
Bank: ABNAMRO 
Rekening: 471700975 
BIC: ABNANL2A 
IBAN: NL33 ABNA 0471 7009 75

Geschiedenis

In 2005 zijn Ronald en Ruud Scholten, vader en zoon, begonnen met het verkopen van poetsmachines en kachels via het internet. Onder de naam www.toolshop24.nl zijn zij in februari 2006 een bedrijf gestart met het idee een webshop op te zetten voor de doe-het-zelver in Nederland. Wat zij niet konden weten was dat de keuzes die zij destijds maakten, effect zouden hebben op de manier waarop wij het bedrijf nu, anno 2020, nog steeds laten groeien.

Met passie voor het onderhouden van auto's gingen Ronald en Ruud op zoek naar een mooie poetsmachine voor een goede prijs. In Nederland waren deze producten destijds niet te vinden en een gat in de markt werd zichtbaar. Auto's poetsen is een heel seizoensgevoelige actitviteit en voor een constante omzet werd er gekeken naar andere interessante producten. Producten die zij zelf ook wilden gebruiken en die je niet in Nederland kon vinden. Met wat medewerking van het weer werd onze eerste zomer, in 2006, een gigantisch succes, tot 2013 werd deze niet geëvenaard. Deze uitstekende start was het begin van een mooi avontuur. Zowel vader als zoon hebben met veel ambitie hard gewerkt en de verkopen zijn steeds weer boven verwachting goed. Wel moet er dagelijks van 8 uur 's morgens tot 11 uur 's avonds hard gewerkt worden.

In 2007 veranderde toolshop24 in TS24, omdat we een herkenbaar label wilden voor onze eigen producten, welke we tegenwoordig allemaal zelf importeren uit China en de Verenigde Staten. Inmiddels zijn wij flink gegroeid en komen er dagelijks 13 man in ons net uitgebreide pand verder bouwen aan de groei van TS24, in Nederland en over de grens.

Principe van de Golden Circle - Why, How, What...

Building a better place. We willen bouwen aan ons systeem, bouwen aan onze relaties, bouwen aan ons klantenbestand, bouwen aan ons assortiment, bouwen aan onze klantvriendelijkheid, bouwen aan de manier waarop we samenwerken. Bouwen. TS24 is voor ons de bouwsteen die we nodig hebben om te doen wat we leuk vinden en waar we voor staan.

Wij zijn persoonlijk en professioneel, op TS24 kunt u bouwen. Wij zijn direct, benaderbaar en professioneel. Een betrouwbare en berekenbare partner. Wij bieden kennis en producten aan, verlenen service waar nodig en denken mee in oplossingen.

Een breed assortiment van betaalbaar gereedschap en artikelen voor auto, huis en tuin, van fatsoenlijke kwaliteit voor een normale prijs tot professionele machines en gereedschappen in het topsegment. Door heel Europa op een groeiend, zelfgebouwd platform waar dagelijks aan ontwikkeld wordt. 

Mission Statement van TS24

TS24 gaat voor maximale klanttevredenheid en een toegankelijke complete online shopervaring voor doe-het-zelvers en de (kleine) zelfstandige. Ons jonge team is gedreven, flexibel, professioneel en persoonlijk. Het dynamische assortiment is eerlijk geprijsd, van goede kwaliteit en wij dragen zorg voor krachtige service voor, tijdens en na jouw aankoop.

TS24 heeft in haar relatief korte geschiedenis veel veranderingen meegemaakt, zichtbaar en op de achtergrond. Dit is niet iets wat achter ons ligt, maar een continu proces waarin we zoeken naar nieuwe mogelijkheden, in marktbenadering, assortiment samenstelling, representatie, klantenservice, bedrijfsmanagement. Met een gedreven team zoeken we steeds naar het beste voor ons en u.

TS24 heeft kennis en ontwikkeling op veel fronten in huis en nauwe relaties met kennispartners die hierin ondersteunen. Ieder teamlid is leergierig en denkt graag out-of-the-box. Waar nodig passen we ons aan, sturen we bij en zoeken we naar originele oplossingen. Hoewel iedereen zijn rol heeft binnen het team, denk iedereen hardop mee over alle processen binnen TS24. Dagelijks sluiten we deze gedachten kort en voeden hiermee de groei van ons bedrijf.

TS24 spreekt u direct aan. Onze houding is niet formeel, zo zijn we onderling niet, zo zijn we niet naar onze relaties. U kunt ons altijd bellen, mailen of benaderen via de chat. Wij zijn er voor, tijdens en vooral ook na uw aankoop. Daarnaast denken we vanuit onze persoonlijke beleving en wensen na over de functionaliteit van onze website, richten we het proces in zoals we het zelf prettig vinden en spreken we u aan zoals wij aangesproken willen worden.

TS24 is gegroeid (en blijft groeien) vanuit een zolderkamer tot een organisatie met meer dan 4000 verschillende producten op voorraad, 950 m2 magazijn en meer dan 100.000 contactmomenten per maand. Een professionele houding om dit in goede banen te leiden is hiervoor een must. We voelen ons allen ondersteund in een professionele werkhouding, geholpen door volwaardige, deels zelf ontwikkelde, (bedrijfs)informatiemanagement tools waardoor we juist flexibel, dynamisch en persoonlijk kunnen blijven zonder in te leveren op professionaliteit.

TS24 - professioneel en persoonlijk..

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.