Vóór 23:00 besteld? Morgen thuis* | Ergens goedkoper? Prijsverschil terug!
Vóór 23:00 besteld? Morgen in huis!* | Gratis verzending vanaf 75 euro.

GARANTIE

Wij garanderen dat onze producten en diensten van hoge kwaliteit zijn. Stuur bij defecten in het garantietermijn altijd een mailtje naar klantenservice@ts24.nl, we helpen u graag verder. Om u snel te helpen is het aan te raden om foto's van het defect en het ordernummer bij de e-mail te voegen. Zo kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. Het product dient via het normale retourprocesgeretourneerd te worden. De gehele procedure voor het retour zenden van producten kun je vinden in het retourformulier

ALGEMEEN

Bij alle producten van TS24 geldt dat deze producten terug gezonden dienen te worden naar onze logistieke partner: Montapacking Lelystad B.V., Zuiveringweg 21,8243PZ, Lelystad (NL). Op al onze poetsaccessoires, zoals poetsschijven, steunschijven, en andere accessoires zit geen garantie. Wanneer artikelen niet goed zijn bij ontvangst dien je dit meteen te melden bij de klantenservice. Hierna vervalt elke vorm van claim op garantie. Tevens vallen alle verbruiksartikelen die onderhevig zijn aan slijtage, niet binnen de garantie bepalingen; zaagbladen, zaaglinten, brandstof, lonten, lampen, borstels, hulpstukken voor hogedrukreinigers, koelleiding, koppelingen, las-elektroden, lasdraad, oliën, chemicaliën, etc. Op koopjes artikelen wordt alleen garantie gegeven als dat is aangegeven.

AIRCONDITIONERS

Alle door ons geleverde wand airco’s (Quick-Connect airco’s uitgezonderd) dienen door een erkend installateur te worden geïnstalleerd. Indien geen schriftelijk door ons erkend bewijs van installatie kan worden overlegd vervalt iedere vorm van garantieaanspraak. (STEK erkend is geen verplichting). TS24 heeft zelf geen installateurs in dienst voor het installeren van airconditioners. 

TS24 legt uit

Waarom mooi makkelijk bij TS24 shoppen?

Er zijn veel redenen waarom anderen voor TS24 hebben gekozen. Hieronder vindt u er een paar...

  • Gedegen advies van onze experts
  • Gewoon goede service
  • 14 dagen recht van retour
  • Veilig kopen & betalen
  • Thuisbezorging door PostNL
  • Kies zelf uw afleverdag en tijd

"Techniek en service"

Merijn - Klantenservice

Hebt u vragen over uw bestelling, of komt u er niet uit met uw product? Vindt hier het antwoord op uw vraag, of bel met onze klantenservice.